Mere end 10 års erfaring​

sports-and-competition (1)

Medlem af Dansk Kiropraktor Forening

handshake2

Autoriseret af sundhedsstyrelsen​

check

Behandling af nakkesmerter og hold i nakken

Slip af med dine nakkesmerter med den rette behandling

Har du fået ondt i nakken? Så er du langt fra den eneste. Rigtig mange går hver dag rundt med nakkesmerter og hold i nakken. Hos Kiropraktorhuset Taastrup hjælper vi dig gerne med at slippe af med dine smerter og eventuelle låsninger.

Vi tilbyder en effektiv behandling af nakkesmerter og mange andre smerter i vores klinik, der ligger i Taastrup. Her behandler vi hver dag mange patienter fra både lokalområdet, men også fra omkringliggende byer som for eksempel Albertslund, Ishøj og omegn.

Vi har mere end 10 års erfaring inden for vores fag

Vi har mere end 10 års erfaring inden for vores fag, og vi har derfor set lidt af hvert i løbet af årene. Vi har behandlet mange forskellige patienter med både nakkesmerter, hold i nakken, ondt i ryggen og andre lignende gener, og vi er derfor sikre på, at vi også kan hjælpe lige netop dig.

Vi tilbyder en skræddersyet behandling af nakkesmerter

Hos os får du altid en skræddersyet behandling af nakkesmerter, der stemmer overens med lige netop dine ønsker og behov samt dine specifikke symptomer.

Inden vi går i gang med at skræddersy en behandling til dig, starter vi altid med at foretage en grundig undersøgelse af dig og snakke med dig omkring dine smerter. Hvor sidder de henne? Hvor kraftige er de? Hvor længe har du haft dem? Dette er blot nogle af de spørgsmål, som vi snakker om.

Når vi har fundet frem til årsagen bag dine smerter, kan vi igangsætte en effektiv behandling. Den kan for eksempel bestå af kiropraktisk manipulationsbehandling, bløddelsbehandling og forskellige øvelser.

Kontakt os og book en tid til undersøgelse og behandling

Du er velkommen til at kontakte os for at bestille en tid til en effektiv behandling af nakkesmerter eller en behandling af hold i nakken. Vi kan hjælpe dig af med både akutte og kroniske smerter.