Mere end 10 års erfaring​

sports-and-competition (1)

Medlem af Dansk Kiropraktor Forening

handshake2

Autoriseret af sundhedsstyrelsen​

check

Behandling af rygsmerter tilbydes

Har du fået ondt i ryggen? Slip af med dine smerter

Rigtig mange danskere går hver dag rundt med smerter i ryggen. Smerter i rygsøjlen er den mest almindelige årsag til, at man henvender sig til en kiropraktor.

Har du fået ondt i ryggen, eller lider du af kroniske rygsmerter, kan vi hos Kiropraktorhuset Taastrup hjælpe dig. Vi tilbyder en grundig undersøgelse og behandling af rygsmerter i vores klinik, der ligger i Taastrup, og vi har derfor mange patienter fra både lokalområdet, Ishøj, Albertslund og omegn.

Vi sammensætter en individuel behandling ud fra dine symptomer

Vi har mange års erfaring som kiropraktor. Vi har arbejdet med kiropraktik i mere end 10 år, og vi har derfor i løbet af årene behandlet rigtig mange forskellige typer patienter og lidelser.

Vi starter altid med at foretage en grundig undersøgelse af dig, så vi kan finde ud af, hvor dine smerter stammer fra. Herefter sammensætter vi en skræddersyet og individuelt tilpasset behandling af rygsmerter, som tilgodeser dine ønsker og behov.

Hvordan mærker du dine smerter?

Smerter i ryggen kan optræde på mange forskellige måder, og de kan ligeledes variere i sværhedsgrad. Det kan være alt lige fra ømme muskler til de mere alvorlige skader som for eksempel en diskusprolaps.

I mange tilfælde kan smerterne også medføre symptomer andre steder fra end blot ryggen. Det kan for eksempel være, at du lider af hovedpine, eller at du også har ondt i din nakke eller lænd. Måske har du fået hold i ryggen. Måske har du smerter, der stråler helt ned til benene eller ud i armene.

Kontakt os og bestil en tid til behandling af rygsmerter

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at få en effektiv behandling af rygsmerter. Det gælder, uanset om der er tale om akutte eller kroniske smerter. Vi står altid klar til at hjælpe dig, så du kan slippe af med dine smerter så hurtigt som muligt.